Tämä Kampotin punapippuri on poikkeuksellinen pippuri, jolla on intensiivinen mutta makea maku, ja siinä on hyvin raikkaita vivahteita kukkaisesta ja hedelmäisestä pohjavivahteesta. Nämä valitut pippurimarjat korjataan käsin optimaalisen kypsyyden aikana. Ne kaadetaan kuumalla vedellä ja kuivataan sitten välittömästi, jotta niiden kaunis punainen väri säilyy. Tämä menetelmä ja alue, jossa sitä viljellään, antavat tälle pippurille hyvin erityiset ominaisuudet. Tähän tuotteeseen liittyy kaksi sertifikaattia: Suojattu alkuperänimitys (PDO) ja Suojattu maantieteellinen merkintä (PGI). Se on ensimmäinen viljelty tuote Kambodžassa, jolle on myönnetty PGI, joka myönnettiin 2. huhtikuuta 2010.
Keltainen oranssi jauhe, joka tuo esiin kurkuman kirkkaan värin, sisältäen vähintään 1,7 % kurkumiinia ja hyviä bakteriologisia kriteerejä. Tunnettu maapohjaisesta maustaan, se on ihanteellinen curryihin, kastikkeisiin ja terveellisiin ruokiin.